SY-haaste: Sydän – Maatuska-lapaset

Viime kuussa oli Silmukan Saalistajan ja Sinin yhteishaasteen, Silmukan Ytimestä, aiheena sydän ja enhän minä millään saanut näitä lapasia valmiiksi, ennen kuin vasta nyt. Haasteen toteutti siis Supertyttö hamahelmityöllään ja oli hänellä minusta esillepanokin kohdillaan.

Tässä kuitenkin se minunkin alkuperäinen Sydän-aihetarjokas: Taimitarha-blogissa syntyneet Maatuska-lapaset. Lanka on lemppariani, Dropsin Alpacaa ja puikot olivat 2.25 mm. Neuloin lapaset aikuisen koossa toivoen, että ohut lanka kutistaisi työn lapsen käteen. Koko on kyllä minun 7-numeron käteen pieni, mutta 6-vuotiaalle iso. Oisko sitten ala-asteikäisen nyrkkiin menevä. Lankaa paloi 39 grammaa.

maatuskat1

Kuvio oli nopea neuloa ja lapaset valmistuivatkin muutamalla istumisella.

maatuskat2

Raitaiset. Lankadominanssi petroolinvärisen langan hyväksi.

maatuskat3

Advertisement

4 thoughts on “SY-haaste: Sydän – Maatuska-lapaset

  1. Uskaltaudu ihmeessä! Ei ole yhtään niin paha, kuin voisi kuvitella! Kahdella värillä per kerros ei edes mene langat solmuun. Ja! Kehityksen huomaa tosi nopeasti! Nämä oli jo paljon paremmat kuin ensimmäiset lapaset, ne Lootukset. 🙂

   Tykkää

 1. (Sä kirjoitat niin nopeasti, etten pysy perässä :D) Ensin olin, että onpa hienot lapaset, pitää itsekin aloitella kirjoneuletta. Sitten olin, että ihanaa, muillakin on aivoton neule, ja sitten vielä sain sydämentykytyksiä kun näin tämän Sirin.

  Tykkää

  1. Hhahaa! Jostain syystä nyt valmistuu kaikennäköistä näytettävää enemmän kuin yleensä. Ilmiön nimi on opparivälttely aikana, jolloin ei ole hirveästi työvuoroja ja espanjaakin vain kahdesti viikossa. Touhasin eilen Siriä ja voi että, kun siinä on paljon sitä ihananvilhakkaa oikeaa silmukkaa!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.