Lankadominanssista + Ziltoid-pipo

Luin männä aikoina yhtä uusista lempiblogituttavuuksistani, Pilvisenä päivänää. Suosittelen tutustumaan, mikäli ette vielä ole siellä käyneet! Ihania neuleita, reipas asenne ja uusia juttuja! Tämäkin lankadominanssihomma on mennyt minulta tyystin ohi, mutta PP valaisi. 🙂 Surffasin aiheesta lisää ja myös Ullassa tämä tiedettiin. Kannattaa vilkaista, mikäli aihe innostaa!

Olen tehnyt kirjoneuleita todella vähän ja ne ovat aiheuttaneet hieman kauhua. Vaan ei enää, kun voitin pelkoni Z-hatuin ja opiskelin lankadominanssista! Oli heti pakko päästä itsekin näkemään.

4ca26-lankadominanssi-001Vasemmalla vanha pipo ja oikealla uusi.

Vasen hattu on vanha tuttumme, Ziltoid* ja oikea uusi serkkunsa ZTO, jonka neuloin viime kuussa Devinille itselleen. Enää puuttuu saatekirje ja vilsa pääsee matkaamaan Kanadaan! 🙂

Pinta on selvästi erinäköistä uudessa hatussa. Kiinnitin neuloessa erityistä huomiota keltaisen langan kuljettamiseen ”alapuolella”, koska dominanssiteorian mukaan alapuolitse neulottu lanka korostuu kuviossa. Tässä tapauksessa taidan kuitenkin pitää vasemmanpuoleisen hatun kuviosta enemmän, sillä se on tasaisempi. Nyt on ihan kauhea ongelma, kun en muka kehtaisi lähettää lärää Devinille. Jos se onkin että ”lankadominanssi väärinpäin. En laita päähän.”

*Löysin kadonneen Ziltoid-pipan koulusta ruokalan naulakon alta. Sitä onnea, kun sen siellä näin! Otin juoksuaskelia!

96e6d-dsc_3040

Tämä pipo sanoo heipat ja lähtee matkalle merten yli! 🙂

Malli Zportz [rav]. Joustin neulottu Teeteen Primaverasta ja kuviossa jälleen Drops Delightin sävy 12. Silmukoita on 110, sillä oma 100:lla neulottuni on vähän nafti Rokkitähtinörtin päähän.

Advertisement

One thought on “Lankadominanssista + Ziltoid-pipo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.