Lapasmallin ohje kehitteillä

Välipäivät väpättää ja pääsin viimeinkin blogeen pariin! Olen odottanut tosi paljon! Pahoittelut vierailleille, jotka olette saapuneet tyhjille tiluksille. On ollut pieniä teknisiä ongelmia, jotka toivottavasti tästä sorttaantuvat / ovat ratkenneet.

Nyt kuitenkin lapasasioita. Muuttaessani loppukesästä en pakannut yksiäkään tumppuja mukaan, vaan suunnittelin neulovani sellaiset tarpeen edessä. Pari viikkoa hytisin, ennen kuin tajusin vinkin. Nyt mulla on nämä.

eestaas3

Malli: Oma, ohje tulossa tässä postauksessa. Suosittelen lukemaan testineulojien kommentit.

Mallineule pöllitty Knit and Tonicin Slip-Two Slouchista.
Lanka: Garnstudio Drops Karisma
Puikot: 4.5 mm Fiilis: Ihan kauheen jees, mutta ens kerralla 4 silmukkaa enemmän.

Aloitin aiemmin pipoa tällä Knit and Tonicin ohjeella, jota olin ensin hauduttanut Ravelryn jonossa pari vuotta. Mallineule oli tosi kiva ja tykkään sen tiiviistä pinnasta. Sovelsin siis siitä lapaset, joista tuli omasta mielestä aika kivat ja lämpimätkin.

eestaas1

Siksak-mallineule esiintyy lapasten molemmilla puolilla ja peukalokiila neulotaan siten, että kiilalisäyskohta piileksii. Katso shokkikuvat!

eestaas1

Lapasten ohje on kirjoitteilla! Haluaisiko joku testineuloa?

Advertisement

23 thoughts on “Lapasmallin ohje kehitteillä

 1. Nää on ihan äly hienot! Et taida enää testineulojia tarvita mutta heti kun julkaiset ohjeen niin täytyy laillaa lapaset puikoille. 🙂 Tuo pintaneule on tosi hieno!

  Tykkää

  1. Kyllä hän vielä ehtii! Testilapaset on jo ihan hyvällä mallilla ja hyvin raaka versio ohjeesta on kirjoitettu. Vähän sitä vielä siistin, niin sitten pääsee neulomaan! 🙂 Nappaan sinut Ravelrystä!

   Tykkää

 2. Nuo on hienot! Ja sulla on vaikein osa edessä 😉 Ainakin mulle menee hankalaksi, kun kirjoittelen ohjeet kerran tehdystä, siis yritän muistaa tein. Mutta sä ootkin mua nohevampi. Aiotko sarjoa nuo vai yksi koko kaikille? Kun ovat aika uniso. Mä voisin tehdä ”miesten” koossa, jos tarvitsee.

  Tykkää

   1. En nyt nohevammuudesta menisi sanomaan ja neuloessa mä tunnetusti puran aika paljon! 😀 Nyt kun on monta koeneulojaa ilmoittautunut, kieltämättä vähän jänskättää samanlaisten hanskojen toistaminen!

    Ilman muuta voin yrittää tehdä miesten koon! Voisin tehdä vaikka niin, että neulonkin siitä itse testineuletta ja kirjoitan muistiinpanot samalla naisten kokoon, kun sen olen tehnyt aiemminkin.. katsotaan, minkälaiseen solmuun mä itseni näihen kokojen kanssa saan! 😛

    Tykkää

 3. Ompa kivat! Mielelläni tekisin tuollaiset 🙂 Voin testineuloa tai neuloa ohjeen valmistuttua muuten vaan. Ravelry: KeltainenIlves

  Tykkää

 4. Tosi kiva pintaneule! Mun tarvitsisi tehdä itselleni uudet lapaset ja mielelläni voisin kokeilla testineulomista, jos tarvitset enemmänkin testaajia. 🙂 Olen Ravelryssa nimellä ”pinokin”.

  Tykkää

 5. Musta ei ole keltanokkana testineulojaksi, mutta mieluusti neuloisin nämä joskus myöhemmin. Sitten kun on sitä kuuluisaa aikaa… Tosi hauskan näköiset, ja erityisesti tuo tiivis pinta kiinnostaa. Tuplatumppujen tekoon en vielä uskalla, ja tavallisesta neuloksesta tuulee läpi.

  Tykkää

  1. Nämä on yllättävän helpot! Minäkin ajattelin, että tuo pinta olisi vaivalloista. Yksi asia on tietysti toisaalta tietysti se, miten monta kirosanaa vaativan ohjeen mä onnistun kirjoittamaan.. 😛 Tuplat ovat kokeilulistalla vielä täälläkin. 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.