”Ois kiva jos tulisi…” -listan purkua.

Menneelle vuodelle tehty Ois kiva -lista päätyi näyttämään tältä! Postaukseen pääsee suoraan tästä, jos haluaa kurkkailla linkkejä.

61607-todo-724x576

Suurimman osan jutuista sai vetää yli, mutta tärkeitä juttuja jäi ensi vuodelle. Oli näppärää, kun yhdestä paikasta sai luntata testattavia asioita. Joskus ei vaan muista kokeilla mitään uutta! Ihastuin tänä vuonna mm. ranskalaiseen kantapäähän ja tehnen sen jatkossa kaikkein mieluiten. Ellen sitten kokeilen ensin jälkijättöistä ja vimmastu siihen vielä enemmän.. Hha-haa! Kingein homma oli kuitenkin ehdottomasti tuo ”blogeinvälinen juttu” – Rumasukkavaihto oli ihan superkiva! Uusixxx tänä vuonna!

9ce33-kulutusLangankulutustaulukko. Puretut työt merkitty punaisella.

2,6 kilon langankulutushaave alkoi todella hyvin, mutta vaikutti monen kuukauden tauon jälkeen toivottamalta. Pelasin kuitenkin sitkeästi omaa peliä ja kah, 67 grammaa meni lopulta yli! Tosin täytyy myöntää, että pelaamani peli oli tavallaan fiilunkia, sillä punnitsin isäni joululahjapaidasta vain valmiina olevan etukappaleen. Loput menköön ensi vuoden kulutukseen.

Teen samantyyppisen listausratkaisun myös täksi vuodeksi. Edelliseltä listalta jääneet asiat viedään kummittelemaan uuteen ja jotain uutta keksitään. Vielä en vaan oikein tiedä, että mitä!

Mites sinä? Kokeilitko uusia juttuja männä vuonna? Teitkö listoja? Mikä oli parasta? Mikä olisi Se Juttu, jota kannattaisi nyt jo viimeistään kokeilla, jos ei vielä ole (aihealueelta ihan-mikä-vaan)? Valota!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.