Eliinalle kaverit.

Eliina-huivi sai viimeinkin arvoisensa kumppanit, kun syntyi Rikke-Noro -fuusiohattu ja lahjapaperin poisto paljasti Rokkitähtinörtin mummon vuosikymmenien ajan hioutuneet neulomistaidot kirjolapasten muodossa. ❤ Kiitos! Fiilistelen lapasia joka kerta ne nähdessäni.

Kuvat otti kierrätyskeskusmatkalle lähtiessä parhaimpiin naisiin kuuluva Anopike, jolle kyllä pitäisi keksiä mukavampi bloginimi. Rakkaita terveisiä siihenkin suuntaan! Reissun saaliista onkin vielä muuten kerrottavaa myöhemmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn ollut yhtään varma, tykkäänkö Norosta ollenkaan. Käsinkehrättyys – aah! Värit – aah! Mutta näytti kyllä vähän pölynimurista vedetyltä, kuten Kaliumdikromaatissa osuvasti Novitan Silmu-langasta todettiin. Päätin kuitenkin, että tykkään tästä hatusta.

edit: siis ko. blogin kirjoittaja totesi naamakkain, ei blogissaan! Toimitus pahoittelee kömmähdystä.

Lanka: Noro jokin
Puikot: 4.5 mm ja 5 mm
Silmukoita 68.
Neuloin jälleen ainaoikein niin, että kerroksen jälkeen käänsin työn. Yhdestä päästä kerää on neulottu aina kaksi kerrosta, jottei piposta tule aivan liukuvärinen vaan hieman sotkuraitaisampi.

Advertisement

4 thoughts on “Eliinalle kaverit.

  1. Äh, muotoilinpas huonosti! Piti vain antaa kommenttikrediitit eikä ymmärtää, että blogissasi!Silmussa on kyllä totisesti ollut aihetta useampaankin keskusteluun..

    Tykkää

  2. Mitä mitä, olinko minä joskus ehtinyt blogissa asti Silmua haukkumaan? Luulin vain IRL, mutta… 😀 Silmu on kyllä niin hämmentävää lankaa, että ansaitsisi useammankin postauksen..Tuo norohan on hyvän väristä, ei näytä yhtään pölynimuriselta! 😀

    Tykkää

  3. Noron pinta on kyllä minustakin jännä! Näyttää tosi karhealta eikä keräkään ollut mitenkään unelmanpehmeän hattarainen, mutta ihmeesti se neuloessa pehmeni ja valmis hattu tuntuu tosi pehmeältä päässä!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.