Sinit.

Hävitettyäni esimerkillisesti jo viisi lapasta tänä syksynä ei jemmaan ole jäänyt kuin yhdet. Puolustus vetoaa siihen, että neljä katosi samalla, kun olivat päällekäin. Haiskahtaa kuitenkin tämän syksyn kadottamistrendin tunnistettuani siltä, ettei kannata uhmata kohtaloa omistamalla pelkät viimeiset. Äkkiä tekeille jotain!

a5531-sinit1
Malli: Kunhan keksin taulukkolaskennalla
Lanka: SandnesGarn Alfa
Puikot: 4,5 mm
Aika: 2-3 tuntia
 Kolmisen vuotta sitten neulottu vaaleanturkoosi Onerva ja edellisen postauksen tumma Rikke ovat olleet päivittäisessä käytössä. Sattui niin kivasti, että jemmassa oli muutama vuosi sitten kaverilta saatua SandnesGarnin Alfaa. Rävelsin aikani, mutta päädyin jälleen nopeiksi ja kivoiksi neulottavaksi sekä muutenkin mainioiksi havaittuihin oikea-nurja -kuvioihin.

Jotain uutta piti saada kuitenkin kokeilla. Viime viikolla kuulin Jälkeläistä tanhusta odottaessani eräältä ihanalta äidiltä italialaisesta aloituksesta. Sainpa jopa nähdä luontityylinkin. Näytti niin mukavalta vaihtelulta ikuiseen ristikkäiseeni, että virkistin muistia Youtubessa. Ainakin 1o 1n -joustin onnistuu loistavasti italometodilla! Reunan ensimmäinen kerros näyttää joustimelta ja lopputulos on silmääni ikään kuin päättymätön. Helppoa kuin hammaspesu ja joustavaa kuin Joukahainen! Öö. No, suosittelen yhtä kaikki, jos ette vielä ole kokeilleet!

Nämäkin kuvat on ottanut Kaliumdikromaatti.

Advertisement

2 thoughts on “Sinit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.